GNU/Linux (Free Software en Open Source)
GNU/Linux (Free Software en Open Source)
GNU/Linux (Free Software en Open Source)

GNU/Linux (Free Software en Open Source)


Heeft U zich altijd al afgevraagd waarom u steeds licenties moet kopen voor uw software? Bestaan er ook andere systemen waarbij geld een kleinere rol speelt dan kwaliteit ?

Het antwoord is: GNU/Linux en Free Software (Open Source).

GNU/Linux is het besturingssysteem van de toekomst. Het wordt gemaakt door duizenden mensen verspreid over heel de wereld die via Internet met elkaar verbonden zijn. Ook U kunt de vruchten plukken van deze mondiale inspanning.

Toepassingen zijn bijvoorbeeld:
- een kantoor-PC met een gratis office pakket
- een netwerkserver die veilig en stabiel is
- een firewall om uw lokale netwerk te beschermen
- een router om uw netwerk te verbinden met Internet
- een webserver
- een mailserver
- een VOIPserver
- een PBX
- en nog vele andere specifieke toepassingen, zoals hulp bij het modeleren van eiwitmoleculen, 3D grafisch rekenwerk, supercomputing, en nog veel meer.

Suares & Co gebruikt al vanaf 1995 het besturingssysteem GNU/Linux en is een expert in het configureren en toepassen van deze (gratis!) techniek.

Suares & Co richt zich op de kantooromgeving (van maatschappelijke organisaties en bedrijven), scholen, en Internet Service Providers (ISP's).

Na een gratis kennismakingsgesprek geven wij uitgebreid advies over uw lokale netwerk, uw aansluiting op internet, uw beveiliging en de training van uw werknemers.

Daarnaast organiseren wij cursussen en bijeenkomsten om het gebruik van GNU/Linux te stimuleren, al dan niet in samenwerking met diverse bedrijven of instellingen.
Developed with QwikZite (version 1.12)  Designed by Jan Veuger